Websites & Branding

Categoriën:
Websites & Branding op maat
Ambrix helpt organisaties bij het realiseren van bedrijfsdoelstellingen en zorgt dat bedrijven zich kunnen focussen op waar ze echt goed in zijn. Wij ontwerpen en bouwen websites om verkoop, communicatie en leadgeneratie te vereenvoudigen en verhogen. Daarnaast kunt u samen met uw website er ook voor kiezen om uw branding naar uw klanten aan te pakken. Het is voor een organisatie van belang dat in alle uitingen een herkenbare stijl terug te vinden is. Bij het maken van producten met uw logo moet met elk aspect rekening gehouden worden. Alle huisstijldragers moeten bijdragen aan de uitstraling van uw bedrijf of organisatie. Doorgaans bestaat een huisstijl uit logo, visitekaartjes, website, briefpapier & visuals (bijv. uitingen naar buiten / social media).

Wij maken websites in verschillende systemen, waaronder Magento, Opencart, Wordpress & ons eigen Infinity CMS. Het is afhankelijk van het doel welke van deze systemen voor u interessant zijn. Voor maatwerk gaat onze voorkeur voornamelijk uit naar ons eigen Infinity, daar waar de mogelijkheden voor u - out of the box - groter zijn. Voor meer informatie over ons eigen CMS verwijzen we u graag naar onze Ambrix Infinity CMS pagina.
Ontwikkeling
  • lock Veilig OnlineHet is belangrijk om na oplevering periodiek website onderhoud te plegen waardoor uw website up-to-date en veilig blijft.
  • filter_frames Van strategie naar conceptEen realistische en uitgedachte strategie vormt zich naar het eerste concept. Uw business en logica is hierbij van belang.
  • widgets Bewezen technologieWij hanteren techniek die uw website snel en betrouwbaar maakt en zich al jaren bewezen heeft. U profiteert van onze opgedane kennis.
  • line_style Slim UX DesignEen optimale webapplicatie zit het hem in in een goed doordacht proces, gecombineerd met een fris en overzichtelijk ontwerp.
  • insert_link API koppelingenVan open-source tot beveiligde betalingssystemen, als het online toegankelijk is kunnen wij er een koppeling mee maken.
  • done_all Snel & veilige softwareMet onze jarenlange technische kunde en ervaring maken en houden wij uw webapplicatie snel en betrouwbaar.
  • brush DesignMet een uniek design dat gericht is op het realiseren van uw online strategie blijft uw doelgroep op uw website en verrichten zij de acties die u wenst.
  • Systeem koppelingenAllerlei verschillende losstaande systemen komen beter tot hun recht door de systemen met elkaar te laten communiceren.
  • search VindbaarStandaard maken wij onze platformen vindbaar in de verschillende zoekmachines; Bing, Google etc.