touch_appWebapplicaties

Categoriën:
 
Webapplicaties: het automatiseren en digitaliseren van uw dagelijkse processen.
Efficiënter en sneller werken met software die precies op maat is gemaakt. Dat zijn de business applicaties op maat die wij helemaal naar uw wens ontwikkelen. Ambrix ontwikkelt maatwerk applicaties om de processen in uw organisatie te verbeteren. Deze applicaties ontwikkelen we zodat u op allerlei vlakken rendement kunt halen, zoals bijvoorbeeld omzetverhoging, tijdswinst en/of kostenbesparing.

Met onze applicaties kunt u heel gericht informatie verwerken, opslaan en gebruiken. Je kunt hierbij denken aan administratieve systemen voor het beheer van relaties, inkopen, verkopen, voorraad, reparaties, facturen etc. Daarnaast ontwikkelen we applicaties die (extra) functionaliteiten toevoegen aan uw webshop of website. Het doel van elke applicatie/toevoeging is dat medewerkers beter kunnen samenwerken en klanten een optimale ervaring hebben met uw bedrijf.
Mogelijkheden
  • done_all Snel & veilige softwareMet onze jarenlange technische kunde en ervaring maken en houden wij uw webapplicatie snel en betrouwbaar.
  • filter_frames Van strategie naar conceptEen realistische en uitgedachte strategie vormt zich naar het eerste concept. Uw business en logica is hierbij van belang.
  • insert_link API koppelingenVan open-source tot beveiligde betalingssystemen, als het online toegankelijk is kunnen wij er een koppeling mee maken.
  • line_style Slim UX DesignEen optimale webapplicatie zit het hem in in een goed doordacht proces, gecombineerd met een fris en overzichtelijk ontwerp.