Horeca & Retail

Categoriën:
Intelligentie op de vloer
Binnen de horeca zijn er allerlei handelingen die men efficiënter kan inrichten. Het is bijvoorbeeld eerder regel dan uitzondering dat men met (Excel) lijsten hun bezettingsgraad bijhoudt. Wanneer een klant een aanvraag inschiet bij een ondernemer, voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, wordt deze direct via e-mail naar de ondernemer verzonden. Hierna is de ondernemer veel tijd kwijt om alles met de klant af te stemmen, denk aan het kiezen van een juist arrangement, laat staan het inboeken in de agenda. Dit proces kan een stuk simpeler met een systeem dat voor de ondernemer nadenkt en geautomatiseerd bepaalde afhandelingen kan verrichten. Die tijd kan u dan weer elders aan besteden.
Ambrix begrijpt uw uitdagingen
Door onze jarenlange ervaring op het gebied van IT en software systemen kunnen wij ook uw horeca bedrijf helpen. Verricht u vaak (onnodig) werk wat ook geautomatiseerd kan worden afgehandeld? Dan kan het nuttig zijn eens contact met ons op te nemen om tijd uit te sparen. Deze tijd kunt u dan weer zinvol elders aan besteden.
Interesse in het optimaliseren van uw horecazaak?
De vele functionaliteiten in de oplossingen die wij kunnen bieden zijn zeer uitgebreid en vrijwel altijd toegespitst op uw strategie en situatie. Afhankelijk van uw strategie kunnen wij u een gepast voorstel doen. Wilt u weten wat Ambrix specifiek voor uw horecazaak kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact
  • E-mailU kunt ons eenvoudig via mail bereiken op : info@ambrix.nl
  • TelefoonU kunt ons tijdens werkdagen bereiken via : 026 - 79 505 87
  • WhatsappU kunt ons altijd via whatsapp bereiken : 026 - 79 505 87