Bereik tijdwinst

Categoriën:

KOSTEN BESPAREN & GROEIEN

Door de jaren heen is er bij Ambrix een realistisch beeld ontstaan van waar goede (online) IT oplossingen aan moeten voldoen. Met onze ervaring kunnen wij handmatige processen binnen uw organisatie slim automatiseren. Herhaaldelijke, vaak tijdrovende klusjes behoren hiermee tot het verleden. Naast een consistente kwaliteit, levert dit een aanzienlijke tijdwinst op. Deze tijd kunt u, of uw medewerkers, vervolgens beter besteden aan andere nuttige werkzaamheden.
Wij helpen u graag op weg om complex ogende vraagstukken eenvoudig op te lossen. Zoals het slim aan elkaar koppelen van informatie uit verschillende software-pakketten. Bij Ambrix hebben wij altijd een antwoord op uw technische vraagstukken.

TIJDWINST DOOR TECHNISCHE VERBETERINGEN

Met gekoppelde systemen die elkaar real-time voorzien van informatie kunt u snel en adequaat reageren. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch inboeken van bestellingen en / of aanvragen. Ook rechtstreekse koppelingen met uw boekhoudpakket of het ontsluiten van gegevens uit uw Exact of softwarepakket zijn mogelijk. Deze koppelingen leveren directe tijdwinst op voor uw organisatie.