domainSysteembeheer

Categoriën:
Systeembeheer
Iedereen krijgt vroeg of laat met ICT Automatisering te maken. Het kan voor ieder bedrijf van belang dit goed in te richten. Als u hier zelf geen kennis van hebt, en deze kennis ook niet in huis heeft, is het een goede optie om uw systeembeheer uit te besteden. U kunt voor deze dienstverlening terecht bij Ambrix. Wij zorgen voor een systeembeheerder met kennis van zaken, die uw systeem onderhoudt en defecten voorkomt, zodat u daar niet meer naar om hoeft te kijken. Mochten er onverhoopt toch problemen optreden, dan zorgen wij ervoor dat storingen snel worden verholpen. Dit zorgt ervoor dat u met een gerust hart uw werkzaamheden kunt uitvoeren.
Mogelijkheden
  • Support-deskVia korte lijnen wordt u direct geholpen zodat we snel tot een oplossing voor uw probleem kunnen komen.
  • ICT-managementICT is een belangrijk onderdeel van iedere onderneming. Wij leveren u een betrouwbaar advies waar iedere ondernemer mee verder komt.
  • MonitoringVia monitoring houden wij live overzicht bij uw computers / servers & netwerk. Problemen worden vroegtijdig gesignaleerd voordat deze tot storing leiden.
  • Structueel systeembeheerOnderhoud en structureel beheer aan uw netwerk en computersysteem is essentieel voor uw organisatie & continuïteit. Automatisering om op kunnen vertrouwen…