Wat is de Schreierstoren?

In het centrum van Amsterdam, op 5 minuten loopafstand van en vlak tegenover het Centraal Station, staat Amsterdam's oudste toren; de Schreierstoren. Binnen deze monumentale middeleeuwse muren is sinds enkele jaren het VOC-Café gevestigd. Bezoek de sfeervolle eeuwenoude ruimtes, eet gezellig een hapje, drink een drankje, en ontdek een uniek stukje Amsterdam!

Vraag

Schreierstoren vroeg Ambrix om een online platform waarbij de merkbeleving sterk naar voren komt en waar zowel de Nederlandse als Engelstalige bezoekers eenvoudig via het platform aanvragen kunnen plaatsen.

StrategiePlatformontwikkeling
Usability (UX)
Technische doorlichtingen

DesignConceptontwikkeling
Conversiegericht
Responsive Design

DevelopmentFront-end & Back-end
CMS/API Integraties
Ambrix Infinity
Exact koppeling
Mobile

ServiceZoekmachineoptimalisatie (SEO)
Maandelijkse rapportages
Web Analytics
Hosting
Website onderhoud
Domeinbeheer
Beheer & servicecontracten

Oplossing

Ambrix ontwikkelde op basis van Infinity een multi-platform waarop zowel de Engelstalige website (weepingtower.nl) als de Nederlandstalige website (schreierstoren.nl) samenkomen. Dit biedt niet alleen voor vindbaarheid betere resultaten, maar leidt ook tot een hogere conversie.

Door een contactformulier wordt bezoekers een rechtstreekse ingang geboden voor het maken van aanvragen. De registratie van aanvragen loopt overzichtelijker, omdat de bezoeker informatie al op voorhand kan aanleveren.

Resultaat

Deze resultaten behaalden wij ten opzichte van een jaar eerder.

Laten we samenwerken

Martijn Bakker, Partner
026 - 79 505 87
Neem contact op
Deel deze pagina: