REST API-ontwikkeling

Categoriën:
De software oplossingen van de toekomst
Elk serieus software pakket beschikt tegenwoordig over een API. Een API zorgt ervoor dat data op een eenvoudige wijze aan elkaar kan worden gekoppeld en dat er makkelijk informatie verstuurd kan worden tussen 2 of meerdere applicaties. Of deze applicaties reeds bestaan of nieuw te bouwen zijn doet er niet toe. Er bestaat bijna altijd een mogelijkheid om informatie uit te wisselen. Ambrix heeft veel ervaring met het koppelen van (big) data zoals product gegevens importeren en exporteren via een API of betalingen en facturen synchroniseren.
Api-opties
  • API SecurityEen API geeft een ingang tot uw systeem. Het is daarom noodzakelijk om aandacht te geven op het gebied van security. Niet uw zorg, maar de onze!
  • API Strategie & DesignAPI's leiden vaak tot nieuwe bedrijfsmogelijkheden voor uw bedrijf. Wij bedenken de juiste strategie en modelleren API's volgens de laatste standaarden.
  • API DevelopmentAfhankelijk van de API strategie en de aanbevolen managementoplossing kunnen wij ook de ontwikkeling van de API realiseren en de API in beheer nemen.
  • Optimale API-StructuurEen heldere structuur is essentieel. Het idee is de basis, maar een goede API maakt uw diensten overal beschikbaar én helpt u klanten succesvol te zijn!