Online / Offline werkplek

Categoriën:
 
Hoe ziet een werkplek er uit?
Een optimale werkplek is bedoeld om geconcentreerd en doeltreffend te kunnen werken. Bij Ambrix zorgen wij ervoor dat u vanaf een willekeurige werkplek, verbinding kunt maken uw eigen bureaublad / server waar uw documenten, software applicaties en gegevens veilig opgeslagen staan. Vanaf welke locatie dan ook, kunt u zelf bepalen in hoeverre u afhankelijk wilt zijn van de aanwezigheid van een internetverbinding.

Uw organisatie kan gebruik maken van de snelheid en capaciteit van 1 of meerdere servers, terwijl op uw werkplek slechts een eenvoudige, energiezuinige en geluidloze mini-pc staat, of uw eigen tablet, mobiel of laptop in gebruik heeft.

Gebruikers zijn niet computer gebonden, de werkplek is namelijk te benaderen via meerdere soorten apparaten, al dan niet gebruikmakend van een (beveiligde) internetverbinding / omgeving.
  • 20% tot 30% besparen op uw ICT kostenHarde schijven en servers zijn niet meer nodig, want voor online werkplekken heeft u alleen en internetverbinding nodig.
  • Al uw gegevens veilig in de (private) of distributed cloudAl uw gegevens staan veilig in de cloud en worden automatisch gebackupped.
  • Altijd & overal werkenMet een online werkplek heeft u altijd en overal toegang tot uw eigen online bureaublad.
  • Betrouwbaar en beveiligd100% betrouwbaarheid en veiligheid; Door inzet van moderne technologie en continue controleren op mogelijke ICT-netwerk bedreigingen.
  • Schaalbaar en flexibel De online werkplek is aanpasbaar aan de behoefte en wensen van de organisatie. Werkplekken zijn zeer eenvoudig en snel op te schalen of te wijzigen.
  • Totaaloplossing voor iedere werknemerDaarnaast is ook de ICT servicedesk inbegrepen in de dienstverlening en zorgen wij ervoor dat uw software altijd up-to-date is.