E-commerce oplossing

Categoriën:
De opdracht
Ontwikkel een gebruiksvriendelijke nieuwe webshop waar zakelijke klanten maar ook particulieren eenvoudig producten kunnen bestellen.
Een nieuw ontwerp
De user experience en de productinformatie op de oude website van waren niet optimaal. Producten werden in een lange opsomming getoond waardoor de verschillen niet duidelijk waren en het online bestelproces was verre van optimaal. Dit hebben wij herzien en zijn vanaf de grond gaan bouwen om dit proces te optimaliseren.
Een nieuw systeem & datamigratie
Een nieuw systeem betekent ook datamigratie van het ene systeem naar het andere. Dit proces hebben wij volledig geautomatiseerd, zodoende is de klant minder tijd kwijt met het (handmatig) invullen van alle producteigenschappen. De nieuwe webshop is ontwikkeld in het online platform Magento. De webshop is overzichtelijker, gebruiksvriendelijker en straalt het vakmanschap en exclusiviteit uit waar de klant voor staat. Alle informatie is gemakkelijk te vinden door heldere productoverzichten en labels. Het productoverzicht is ruimer opgezet en toont direct de belangrijkste details van iedere product. Daarnaast hebben wij het mogelijk gemaakt om producten te filteren op belangrijke criteria. Zodoende kunnen de gebruikers van de webshop naar eigen smaak (zeer) specifieke producten selecteren.