Is uw website verouderd?

Categoriën:
Is uw website verouderd?
We herinneren ons allemaal het bescheiden begin van het internet; Roterende GIF afbeeldingen, en veel foto's van katten. Sommige dingen veranderen nooit. Maar webstandaarden doen dat wel. In deze vluchtige tijd moet uw website eersteklas zijn om gebruikers dagelijks aan te trekken en bovenal te behouden. Kunt u zich voorstellen dat u in een etalage van een winkel kijkt en u niets anders ziet dan 5 jaar oude producten? Dat is geen winkel waar u snel zou shoppen, hetzelfde geldt voor een website. Als uw website dezelfde inhoud en afbeeldingen heeft als jaren geleden, laten mensen het voor wat het is. Ze hebben het immers eerder gezien en er is een betere website slechts een paar klikken verder. Dus, hoe weet u of uw website een upgrade nodig heeft? Laten we een paar van de belangrijkste factoren bekijken.

Inhoud
In de sociaal gedreven wereld van vandaag is content koning. Omdat Twitter en Facebook het internetlandschapmet hun imago veranderen, moet uw site een duidelijke inhoudstrategie hebben om een ​​bepaald niveau van dynamische inhoud te behouden. Of het nu gaat om een ​​blog, een twitterfeed, een podcast of een webserie, uw site moet gebruikers een reden geven om nog eens terug te komen. Met deze aanpak kunt u ook een continu gesprek onderhouden met uw kernklanten. U kunt hen informeren over belangrijke updates of hen helpen (een beetje) inzicht te krijgen in de cultuur van uw bedrijf. Hoe meer u met gebruikers omgaat, hoe meer betrokken zij worden en hoe beter uw bedrijfs- / klantenrelaties worden.

Organisatie
Is uw site een doolhof van koppelingen, pictogrammen, knoppen, menu's en taakbalken? Een goede website heeft de mogelijkheid om veel informatie-inhoud te presenteren, zonder dat dit resulteert in een rommelige en verwarrende puinhoop. Wanneer u teveel en te vroeg presenteert, zullen gebruikers het opgeven, de inhoud verlaten die ze willen of gewoon de website verlaten en nooit meer terugkeren. Schoon en eenvoudig is altijd uw beste gok.

Aanpassingsvermogen
Nu het gebruik van mobiele apparaten en tablets stijgt, heeft u een website nodig die zich gemakkelijk aan deze verschillende schermafmetingen kan aanpassen.
Niemand houdt van voortdurend in-en uitzoomen om inhoud te kunnen lezen of openen. Of u nu een bijbehorende mobiele site bouwt of een responsief ontwerp gebruikt,
gebruikers hebben de mogelijkheid nodig om zonder problemen toegang te krijgen tot uw site. Tegelijkertijd moet u uw best doen om ervoor te zorgen dat gebruikers
vanaf elk apparaat toegang hebben tot al uw inhoud. Als uw inhoud van een mobiele site uitschakelt vanwege ruimtegebrek, kan dit het verschil betekenen 
tussen een nieuwe klant en een gemiste kans.

Webcode
Is uw website gebouwd met de nieuwste code? Of werd het gemaakt met behulp van een archaïsche taal uit de tijd van Netscape? Als uw site is opgebouwd met behulp van verouderde codering, loopt u het risico tegen een groot aantal problemen op te lopen - van incompatibiliteit met de browser tot problemen met het bijwerken of opnieuw ontwerpen van uw site. Het lijkt misschien niet zo belangrijk, maar het is altijd het beste om ervoor te zorgen dat u de juiste codering gebruikt voor uw behoeften. Ook voor de vindbaarheid van uw website.
 
Stijl
De stijl van de website speelt een belangrijke rol bij het vangen van de aandacht van nieuwe bezoekers. Een goede stijl helpt meestal om uw merkidentiteit over te brengen. Het is altijd aan te raden om een stijl te kiezen die past bij het bedrijf en de industrie waarin u zich bevindt. Webtechnologie ontwikkeld zich rap, zo kan het voorkomen dat de stijl die twee jaar geleden mooi was, nu niet meer scoort. Daarom is het mede een goed idee om de markt in de gaten te houden of uw concurrenten in de gaten te houden, zo heeft u altijd een voorsprong.

Heeft u problemen met uw website? Vraag eens raad bij iemand die uw website niet kent. Misschien heeft u uw website te vaak gezien, dan valt het probleem niet eens op. Betrek gebruikers en ontdek wat zij van uw site vinden. Vraag om feedback en zie welke veranderingen ze willen. Als uw gebruikers aangeven wat ze willen 
en u voert deze aanpassingen door op uw website, dan kan uw website alleen maar scoren!