Hoge conversie

Categoriën:
MEER NIEUWE KLANTEN
U wilt graag uw (nieuwe) klanten bereiken, overtuigen en een langdurige relatie opbouwen. Met een platform vriendelijk is voor zowel bezoekers als zoekmachines. Met een geoptimaliseerd platform, zoals Ambrix Infinity, zorgt u voor de perfecte ervaring. Ook op een tablet of smartphone. Zo kunt u online laten zien waar u offline voor staat. Vergroot uw bereik vervolgens heel gericht door de inzet van social media, nieuwsbrieven of met een eigen blog. Zo laat u uw platform 24 uur per dag voor u werken.
 
WAT IS UW DOEL?
Wat wilt u met uw platform bereiken? Wat is uw doel? Maar ook: wat wil uw klant? Het is belangrijk om na te gaan wat de behoefte is van uw online potentiële klanten. Met deze inzichten kunnen wij voor een bepaald doel en een bepaalde gedachte een strategisch plan bedenken. Als onderdeel hiervan kan een conversiegericht platform ontwikkeld worden (zowel in functie als in design), waarop de bezoeker zal vinden waar hij naar op zoek is. Dit kan bijvoorbeeld worden gerealiseerd door bepaalde beelden & secties logisch te positioneren en/of logische navigatiepaden te leiden naar een direct of indirecte sale. Dit proces moet natuurlijk en gebruiksvriendelijk aanvoelen voor uw bezoekers.
 
OPTIMAAL BEREIK, VOOR MAXIMALE ONLINE CONVERSIE
Om uw platform optimaal in te zetten is het belangrijk dat u de juiste (online) gereedschappen heeft om eenvoudig zelf te analyseren hoe uw bezoekers zich gedragen. Met die gedachte biedt Ambrix een eigen meetsysteem aan. Hiermee kunt u precies zien hoeveel bezoekers uw website bezoeken en welke paden zij volgen. Dit is eventueel uit te breiden met live statistieken en heatmaps. Zo haalt u het meeste uit uw eigen platform.
 
Welke bevindingen levert uw platform op, hoe en waar kunt u winst halen? Samen zorgen we er voor dat uw platform volledig en continue geoptimaliseerd blijft en leidt tot maximaal resultaat.