Betere prestaties

Categoriën:
Op weg naar slimmer werken
Wanneer u uw werkprocessen slim (automatisch) wilt optimaliseren, dan is het verstandig deze zo veel mogelijk te digitaliseren. Krijgt u wel relevante bezoekers? Wat zijn uw 'unique selling points'? Hoe weten uw klanten waar uw merk voor staat? Met onze expertise leiden wij bezoekers naar uw platform. Uw online platform is ook een continu proces en wat ons betreft ook nooit 'voltooid'. Ons vakgebied bestaat uit een constante cyclus van uitdenken, bouwen, meten en verder optimaliseren.
 
Volgens strategie & structuur
Meer dan 85% van de Nederlanders besteedt dagelijks meer dan 2 uur online, onder meer aan het vinden van informatie over producten en diensten. Dit biedt kansen voor u, mits u optimaal & professioneel gevonden wordt op Internet. Ambrix helpt u bij het vinden van de juiste uitwerking en brengt hier orde en structuur aan. Wat zijn op lange termijn de toekomstmogelijkheden voor uw bedrijf? Welke behoeften hebben uw klanten? Het gevolg is een concrete lijst met gebruikservaringen waaruit direct de eisen en wensen voor uw nieuwe platform naar boven komen.
 
Betere interne & externe processen, meer zelfstandigheid
Slimmer werken door data samen te brengen betekent dat u altijd inzicht heeft in de procesinformatie binnen uw organisatie. Door deze gegevens te combineren in een realtime dashboard of rapport, heeft u op verschillende lagen inzicht in uw bedrijfsvoering. U kunt dan uw organisatie strategisch sturen, en meten of uw sturing het verwachte effect heeft.