WIE IS ADOLA?

Adola is importeur en groothandel in staalwaren en outdoor artikelen. De afnemers zijn vooral doe-het-zelf zaken, ijzerwaren & gereedschap winkels, bedrijven gespecialiseerd in outdoor, in relatiegeschenken of in watersport én webwinkels. De producten worden voornamelijk geïmporteerd uit Amerika, Azië, Europa en afgezet in de Benelux.

VRAAG

Adola vroeg Ambrix om een concept te ontwikkelen waar te zien is wie Adola is en welke merken zij (exclusief) voeren in Nederland. Op aanraden van Ambrix heeft Adola ook het orderproces voor haar Dealers meer gestroomlijnd. Ook wilde Adola meer voorlichting geven aan haar consumenten, zoals hoe de verschillende merken tot stand zijn gekomen en waar hun producten aangeschaft kunnen worden.

Strategie



Platformontwikkeling
Usability (UX)
Technische doorlichtingen

Design



Conceptontwikkeling
Conversiegericht
Responsive Design

Development



Front-end & Back-end
CMS/API Integraties
Ambrix Infinity
Exact koppeling
Mobile

Service



Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Maandelijkse rapportages
Web Analytics
Hosting
Website onderhoud
Domeinbeheer
Beheer & servicecontracten

Oplossing

Ambrix ontwikkelde een concept waar precies te zien is wie Adola is en welke merken zij bieden. We creëerden vernieuwde online platformen voor Adola. Deze platformen vormen de spil in de communicatie tussen Adola en haar dealers en consumenten. De producten van de topmerken worden via aparte websites belicht. De consumenten ontdekken de producten en worden via de sites doorverwezen naar dealers in hun omgeving. Zo heeft Adola meer sturing waar zij hun bezoekers heen sturen en kunnen ze hun eigen markt bepalen.

Klaar voor de toekomst

Voor de toekomst ligt de focus op het uitbreiden van onze online platforms en het ontwikkelen van mobiele web-apps. Adola heeft een sterke marketingtool in handen gekregen, zonder dat hiervoor grote organisatorische veranderingen nodig waren. Door de samenwerking kan Adola blijven doen waar ze goed in zijn: het bieden van goede producten en service.

Resultaat

Laten we samenwerken

Martijn Bakker, Partner
026 - 79 505 87
Neem contact op
Deel deze pagina: